Koplampen dof & verweerd!

Wij herstellen ze weer

Garantie tot wel 6 jaar! Bel 06-54338385

Uw Koplampen voor uw bezoekt!

Koplampen polijsten
Het resultaat! Heldere koplampen, duurzaam en veilig
KOPLAMPEN DOF? NIEUWE KOPLAMPEN ZIJN DUUR EN OVERBODIG!

Zijn uw koplampen verweerd?Koplampdokter kan uw doffe koplampen herstellen. Hierna zijn ze weer als nieuw. Zelfs de meest extreme gevallen weten wij weer in nieuwstaat te krijgen! Na herstel zijn uw koplampen weer helder. Hierdoor heeft u weer goed zicht en u kunt veilig deelnemen aan het verkeer.

Uw koplampen zullen weer door de APK komen en uw auto ziet er weer goed uit.

Ons Adres

Care For Cars 

Vennestraat 54R

2161LE Lisse 

Laat je koplamp duurzaam herstellen al voor €39,99 incl.btw

Bel 06-54338385 voor een afspraak!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

WAAROM KOPLAMPDOKTER?
Koplampdokter® Nederland Centers zijn specialisten in het renoveren en herstellen van koplampen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Al onze centers zijn getraind en maken gebruik van de door ons speciaal ontwikkelde producten, zo kan Koplampdokter® het beste resultaat garanderen. Na het herstel zullen wij uw koplampen beschermen met een coating om er voor te zorgen dat uw koplampen ook helder blijven. Wacht dus niet langer en neem snel contact op.

Hoe werken wij!

Hoe werken wij! U vult het contact formulier op deze pagina in, hierna zal 1 van onze specialisten contact met u opnemen. Na het maken van een afspraak zullen we altijd eerst beoordelen of we uw koplampen nog kunnen herstellen en we geven een indicatie over het eindresultaat. In 99% van de gevallen kunnen wij uw koplampen herstellen en worden ze weer als nieuw. U kunt dan onder het genot van een kopje koffie wachten, tot dat de Koplampdokter uw koplampen heeft hersteld. Dit alles voor een goede en eerlijke prijs!