contact

Koplampendof & verweerd

Wij herstellen ze weer als nieuw

Met UV werende coating en garantie! Maak nu een afspraak!

Uw Koplampen voor uw bezoekt!

koplampherstel koplamppoetsen koplampen polijsten doffe koplampen
Het resultaat! Heldere koplampen, duurzaam en veilig
koplampherstel koplamppoetsen koplampen polijsten doffe koplampen
KOPLAMPEN DOF? NIEUWE KOPLAMPEN ZIJN DUUR EN OVERBODIG!

Zijn uw koplampen verweerd?Koplampdokter kan uw doffe koplampen herstellen. Hierna zijn ze weer als nieuw. Zelfs de meest extreme gevallen weten wij weer in nieuwstaat te krijgen! Na herstel zijn uw koplampen weer helder. Hierdoor heeft u weer goed zicht en u kunt veilig deelnemen aan het verkeer.

Uw koplampen zullen weer door de APK komen en uw auto ziet er weer goed uit.

Ons adres

Koplampdokter HQ
angelenweg 117c
5349TG Oss

Laat je koplamp duurzaam herstellen al vanaf €40,- incl.btw

Bel 06 2411 0411 voor een afspraak!

Of vul het contact formulier vrijblijvend in!

WAAROM KOPLAMPDOKTER?
Koplampdokter® Nederland Centers zijn specialisten in het renoveren en herstellen van koplampen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Al onze centers zijn getraind en maken gebruik van de door ons speciaal ontwikkelde producten, zo kan Koplampdokter® het beste resultaat garanderen. Na het herstel zullen wij uw koplampen beschermen met een coating om er voor te zorgen dat uw koplampen ook helder blijven. Wacht dus niet langer en neem snel contact op.

Hoe werken wij!

Hoe werken wij! U vult het contact formulier op deze pagina in, hierna zal 1 van onze specialisten contact met u opnemen. Na het maken van een afspraak zullen we altijd eerst beoordelen of we uw koplampen nog kunnen herstellen en we geven een indicatie over het eindresultaat. In 99% van de gevallen kunnen wij uw koplampen herstellen en worden ze weer als nieuw. U kunt dan onder het genot van een kopje koffie wachten, tot dat de Koplampdokter uw koplampen heeft hersteld. Dit alles voor een goede en eerlijke prijs!