Koplampdokter Oss

Koplampen dof & verweerd!

Wij herstellen ze weer

Garantie tot wel 6 jaar! Bel Nu 06-24110411

Uw Koplampen voor uw bezoekt!

Koplampen polijsten
Het resultaat! Heldere koplampen, duurzaam en veilig
KOPLAMPEN DOF? NIEUWE KOPLAMPEN ZIJN DUUR EN OVERBODIG!

Zijn uw koplampen verweerd?Koplampdokter kan uw doffe koplampen herstellen. Hierna zijn ze weer als nieuw. Zelfs de meest extreme gevallen weten wij weer in nieuwstaat te krijgen! Na herstel zijn uw koplampen weer helder. Hierdoor heeft u weer goed zicht en u kunt veilig deelnemen aan het verkeer.

Uw koplampen zullen weer door de APK komen en uw auto ziet er weer goed uit.

Zijn uw pitten ook al vervangen?

Naast dat doffe koplampen zorgen voor slecht zicht en verkeerd lichtbeeld zorgen oude lampjes voor weinig licht opbrengst. 

Laat uw oude lampjes meteen vervangen voor nieuwe en u heeft meteen beide probleem punten aangepakt. 

Bij Koplampdokter gebruiken we de Phillips X-Treme Vision lampen deze zijn goed voor +130% in de licht opbrengst.  

Laat je koplamp(en) duurzaam herstellen al voor €39,99 incl.btw

4 tot 6 jaar garantie!

Bel 0624110411 voor een afspraak!

Of vul het contact formulier in!

Neem vrijblijvend contact met ons op.
WAAROM KOPLAMPDOKTER?
Koplampdokter® Nederland Centers zijn specialisten in het renoveren en herstellen van koplampen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Al onze centers zijn getraind en maken gebruik van de door ons speciaal ontwikkelde producten, zo kan Koplampdokter® het beste resultaat garanderen. Na het herstel zullen wij uw koplampen beschermen met een coating om er voor te zorgen dat uw koplampen ook helder blijven. Wacht dus niet langer en neem snel contact op.

Laat uw auto ook ontsmetten!

Onze centers beschikken over een mist sanitizer, hiermee kunnen  we uw auto tijdens het herstel 100% ontsmetten. Tevens worden 80% van de geurtjes in uw auto verwijderd en worden de bronnen ervan zoals schimmels gedood. 

Uw auto is weer 100% fris en vrij van actieve schimmels, bacterien of virussen 

De apparatuur en ontsmetting middelen zijn 100% goedgekeurd volgens de EU richtlijnen. 

De behandeling kost €39,95 en uw heeft keuze uit verschillende geuren. 

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop.

Doordat we met door onszelf ontwikkelde producten en materialen werken kunnen we u de beste kwaliteit garanderen. We gebruiken geen tijdelijk maskerende producen of producten die een beperkt bescherming bieden. Alleen het beste is goed genoeg!

Hoe werken wij!

Hoe werken wij! U vult het contact formulier op deze pagina in, hierna zal 1 van onze specialisten contact met u opnemen. Na het maken van een afspraak zullen we altijd eerst beoordelen of we uw koplampen nog kunnen herstellen en we geven een indicatie over het eindresultaat. In 99% van de gevallen kunnen wij uw koplampen herstellen en worden ze weer als nieuw. U kunt dan onder het genot van een kopje koffie wachten, tot dat de Koplampdokter uw koplampen heeft hersteld. Dit alles voor een goede en eerlijke prijs!

Aanvullende Diensten Koplampdokter Oss

Koplampdokter Zaamdam bied ook aanvullende diensten op het gebied van automotive! Denk hierbij aan verwijderen van krassen, aanbrengen van coatings, reinigen van uw interieur en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie! 

Ons adres

Koplampdokter Oss
angelenweg 117c
5349TG Oss