KOPLAMPEN VERWEERD? WIJ HERSTELLEN ZE WEER ALS NIEUW.

Voor de behandeling

koplamp verweerd, doffe koplamp

Na de behandeling

doffe koplampen herstellen

KOPLAMPEN DOF? NIEUWE KOPLAMPEN ZIJN DUUR EN OVERBODIG!

Is uw koplamp verweerd?Koplampdokter kan uw doffe koplamp herstellen hierna zijn ze weer als nieuw. Zelfs de meest extreme gevallen weten wij weer in nieuwstaat te krijgen! Na herstel zijn uw koplampen weer helder hierdoor heeft u weer goed zicht en u kunt veilig deelnemen aan het verkeer.

Uw koplampen zullen weer door de APK komen en uw auto ziet er weer goed uit.

WAAROM KOPLAMPDOKTER?

Koplampdokter® Nederland Centers zijn specialisten in het renoveren en herstellen van koplampen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Al onze centers zijn getraind en maken gebruik van de door ons speciaal ontwikkelde producten, zo kan Koplampdokter® het beste resultaat garanderen.

Na het herstel zullen wij uw koplampen beschermen met een coating om er voor te zorgen dat uw koplampen ook helder blijven. Wacht dus niet langer en neem snel contact op.

KOPLAMPHERSTEL VANAF €40,- INCL BTW (per koplamp).

onze behandelingen zijn duurzaam tot 6 jaar heldere koplampen

Bel ons vrijblijvend op 06 2425 0205 of neem contact op via het onderstaande contact formulier.

Hoe werken wij

Hoe werken wij! U vult het contact formulier op deze pagina in, hierna zal 1 van onze specialisten contact met u opnemen. Na het maken van een afspraak zullen we altijd eerst beoordelen of we uw koplampen nog kunnen herstellen en we geven een indicatie over het eindresultaat. In 99% van de gevallen kunnen wij uw koplampen herstellen en worden ze weer als nieuw. U kunt dan onder het genot van een kopje koffie wachten, tot dat de Koplampdokter uw koplampen weer als nieuw heeft hersteld. Dit alles voor een goede en eerlijke prijs!

Onze prijzen per set

  • Basic Herstel €80,- incl.btw
  • Pro Herstel €100,- incl.btw
  • Premium Herstel €140,- incl.btw

Koplampdokter Zuid-Limburg

Tel: 06 2425 0205

Email ons vrijblijvend voor meer informatie!

CAPTCHA